Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Brno

Přemýšlíte někdy, co s volnou sobotou? Přijďte si zahrát výbornou hru Dominion! Neumíte ji? Nevadí, naučíme. A pokud se štěstí usměje, můžete vyhrát hodnotné ceny!

  • Kdy: 10. dubna 2010 od 10 do 17 hodin
  • Kde: Knihovna Jiřího Mahena, Kobližná 4, Brno
  • Startovné: 30 Kč
  • Ceny: deskové hry a poukázky v hodnotě 2000 Kč, knihy, propagační materiály a další drobnosti

 

Mediální partner

Turnaj v Brně se uskuteční za mediální podpory Brněnské televize  logo Btv.JPG

Propozice a přihlášky

Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Registrace hráčů začíná již v 9 hodin. Ještě před první hrou budou vysvětlena pravidla hry i turnaje. V 10 hodin začne první kolo.

Doprava

Knihovna se nachází v centru Brna, kousek od náměstí Svobody na ulici Kobližná. Hlavní vchod je naproti pobočce Komerční banky.

Příjezd vlakem

Od Hlavního nádraží přejdete přes všechny koleje až k ústí ulice Masarykova (na jejím rohu je KFC). Půjdete po ní až na nám. Svobody. Poté půjdete po pravé straně náměstí až k první ulici doprava, a to je Kobližná. Knihovna je žlutá budova naproti Komerční bance.

Příjezd autobusem

Pokud přijedete autobusem na Benešovu (Hotel Grand, zajíždí tam především autobusy Student Agency), přejdete silnici a dáte se doleva. Po pravé straně budou schody nahoru, vydáte se po nich a pak po ulici Josefská doprava (nahoru). Tato ulice vás dovede až ke knihovně (je hned za poštou a Alfa pasáží).

Pokud přijedete na Zvonařku, projdete obchodním centrem Vaňkovka, dále okolo Tesca až do podchodu. Ten vás vyvede buď před Hlavním nádražím (poté se popis shoduje s vlakem) nebo u šedé rohové budovy (pak půjdete po Josefské).

Jídlo a ubytování

Na místě budou zdarma k dispozici sušenky, limonády, káva, čaj a podobné pochutiny. Při registraci bude možnost objednat si pizzu na polední pauzu, kterou plánujeme mezi druhým a třetím kolem. Pizzu si už platí každý sám.

V současné době ještě nemáme dořešeno ubytování. Jakmile budeme vědět víc, budeme informovat zde a všechny přihlášené zároveň e-mailem vyplněným při internetové registraci.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9 hodin). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla nebo si můžete dojít zahrát do Klubu deskových her KJM anebo se domluvit s Jarkem Zůdou. Data hraní budou včas uveřejněna.

Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu!

Kontakt

Knihovna Jiřího Mahena - Helena Selucká (detske@kjm.cz)

Spolek přírodovědců MU - Jaroslav Zůda (+420 723 947 945, jaroslav.zuda@gmail.com)

kjm.JPG