Dominion Tour

logo Hra roku

Výsledky turnaje v Mladé Boleslavi

 

Turnaj v Mladé Boleslavi byl odehrán za letního počasí dne 12.6. za účasti 10 hráčů.

 

Výsledková listina:

1.místo Kamil Veselý

2. místo Martina Poláková

3. místo Aleš Mazanec

DSCN0456.JPG

Slovo organizátora:

První Dominion turnaj v Mladé Boleslavi je již za námi. Bohužel musím říci, že krásné počasí se podepsalo na účasti a byli jsme skutečně rádi, že jsme se sešli alespoň v deseti, abychom nemuseli turnaj tzv. odpískat. Z mladoboleslavských dominionistů dorazilo jen „zdravé jádro deskařů“, které bylo doplněno o kuchaře z vinárny (skončil na krásném třetím místě) a organizátora turnaje.

Za sebe musím říci, že se mi akce líbila. Vyzkoušet si v jeden den všech pět doporučených kombinací proti různým oponentům mi pomohlo v rozhodnutí, která sada karet mi nejlépe vyhovuje. Při sdělování zážitků ze hry jsme se snad všichni shodli, že kombinace karet s názvem „Velké peníze“, je prostě boleslavská nejoblíbenější. Takže pozor na „pracháče z MB“!

I když venku pálilo slunce a od příchozích jsme dostali informaci, že před mladoboleslavským koupalištěm je 15m fronta, uvnitř skály bylo příjemně. Chladné alko i nealko, výborné jídlo a přátelská atmosféra - příště opravdu zvažte, zda-li se Vám vyplatí stát si na hlavách někde na koupališti (kde můžete být i druhý den) a nebo si přijít posedět, zahrát dobrou hru a poznat nové přátele.

Za celý turnaj jsem bohužel neudělal jedinou fotku – trochu jsem na to při celém tom hraní zapomněl, tak alespoň nabízím fotku vítězů, kterým tímto vzdávám (já - úředník) hold. :)

Pevně věřím, že druhý mladoboleslavský turnaj „O kancléřovu číši“ bude na účast mnohem úspěšnější.

Jirka