Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Brno II.

Přijďte si zahrát Dominion do netradičního prostředí nad šálek dobrého čaje. Minulý ročník byl výjimečný atmosférou i počtem účastníků a my doufáme, že tomu letos nebude jinak. Po skončení turnaje bude následovat volné hraní, na výběr je cca 70 společenských her.

  • Kdy: 10. září, v 9:00 otevíráme své brány, v 9:45 bychom rádi začali hrát
  • Kde: Brno, Čajovna za zrcadlem (Jiráskova 55)
  • Startovné: 50 Kč
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 2000 Kč

Propozice a přihlášky

Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Čajovna se nachází v suterénu činžovního domu v těsné blízkosti dopravního uzlu Konečného náměstí (linky 3, 11, 12, 13, 25, 26, 38 a 39). Jízdní kola a koloběžky vám rádi ustájíme, parkování dvoustopých přibližovadel je v přilehlých ulicích o víkendu poměrně snadné.

Jídlo a ubytování

V ceně startovného je čajový bar po celou dobu turnaje. Samozřejmě si můžete objednat cokoliv ze stálé nabídky čajů i nečajů. K jídlu nabízíme domácí moučníky, pity, kuskusy, na přání zajistíme i dovoz pizzy.

Pokud by někdo chtěl přenocovat, nechť si přiveze vlastní spacák.

Startovné a ceny

Startovné je 50 Kč.

Ceny věnovala Čajovna za zrcadlem a firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě přes 2000Kč. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, stačí dobrá nálada a smysl pro fair play. Pokud neznáte pravidla Dominionu a přesto byste se rádi zúčastnili, tak vězte, že pravidla jsou jednoduchá a během jedné návštěvy čajovny se dají osvojit:)

Těší se na vás kolektiv Čajovny za zrcadlem