Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Brno

Knihovna Jiřího Mahena v Brně zve všechny příznivce deskových a všech možných her na turnaj v Dominionu. Dominion neznáte nebo neumíte? Nevadí, naučíme ještě před začátkem. I nováčci pak dokážou vyhrát!

  • Kdy: 23. dubna 2010 od 9 do 16 hodin.
  • Kde: Brno, Knihovna Jiřího Mahena (Kobližná 4)
  • Startovné: 30 Kč
  • Ceny: deskové hry a poukázky v hodnotě 2000 Kč

Propozice a přihlášky

Prosím pozor! Kapacita turnaje je již naplněna, už nemůžeme zaručit, že bude místo opravdu pro všechny! Pokud jste se nezaregistrovali na náš turnaj doteď, už to nejspíš nebude mít význam!

Prezentace účastníků od 9.00. Pokud se chcete ještě na poslední chvíli Dominion naučit nebo si jen osvěžit pravidla, doporučujeme přijít opravdu již v devět ráno. Maximální kapacita turnaje je 36 hráčů, a proto nemůžeme zaručit místo pro všechny. Přednost mají přihlášení na těchto stránkách.

Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Knihovna Jiřího Mahena se nachází v centru Brna na Kobližné 4. Z Hlavního nádraží se tam dostanete, když půjdete po Masarykově až na náměstí Svobody, budete se držet po pravé straně a pak odbočíte na ulici Kobližná. Knihovna Jiřího Mahena se nachází přímo na dalším rohu, naproti pobočce Komerční banky. Využijte prosím vchodu přes Informační centrum (bude označen).

Souřadnice GPS: N 49.19528, E 16.60964

Jídlo a ubytování

Po druhém kole plánujeme pauzu na oběd do 12.30, případně do 13.00, podle rychlosti hraní. U vstupu do herní místnosti bude možnost objednat si na tuto přestávku pizzu. Pokud pizza nevyhovuje, bude možné zajít na oběd do restaurace naproti knihovně.

V průběhu turnaje bude k dispozici čaj, káva, voda, kofola a drobné občerstvení jako například oplatky.

Startovné a ceny

Startovné je 30Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 2000Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9.00). Pokud se chcete přece jen připravit předem, můžete přijít do našeho klubu deskových her ve čtvrtek 14. dubna od 16.30 do 18.00. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu!

Těší se na vás Hanka, Jarek a Honza (na něj buďte hodní, bude náš hlavní rozhodčí).