Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Hradec Králové

  • Kdy: sobota 28.5.2011 od 9:30
  • Kde: Klub deskových her Poutník, klubovna střediska "K.Šimka", Sokolovská 79/1, Hradec Králové - Labská kotlina II
  • Startovné: 50,- Kč (děti to 15-ti let a senioři za 30,- Kč)
  • Ceny: poukázky na nákup deskových her v hodnotě 2000 Kč od ALBI, dovozce Dominionu do ČR a deskové hry od KDH Poutník (zvlášť bude hodnocena kategorie do 15 let)

Prezence

Registrace účastníků probíhá v sobotu od 9:30 do 10:00 hod. Poté bude následovat vysvětlení pravidel turnaje. Předpokládaný konec turnaje je v cca 17:00 hod.

Je nutné si donést vlastní přezůvky !

Doprava

Klubovna se nachází v městské části Labská II nedaleko výpadovky na Pardubice, poblíž Obřího akvária a školy Bezručova ZŠ. Klubovnu najdete na křižovatce ulic Sokolovská a Seydlerova. Objekt je rekonstruovaný, oplocený, natřený žlutou barvou. Projděte brankou a jděte rovnou do prosklených dvěří před vámi.

Vlak / Bus

Od vlakového nádraží nebo z Terminálu HD jeďte trolejbusem č.1 nebo autobusem č. 9, 24 a 28 do zastávky „Labská kotlina – Obří akvárium“. Odtud je to asi 5 minut chůze mezi panelovými domy, ulicí Bezručova kolem základní školy a doprava na ulici Seydlerova.

Auto

Optimální příjezd je ulicí Veverkova, kde odbočíte do ulice Gebauerova. Na první křižovatce se pak dáte vpravo do ulice Seydlerova a poté znovu vpravo do ulice Sokolovská. Klubovna se nachází po levé straně ve směru jízdy.

Parkování je možné v okolních ulicích bez poplatku.

Jídlo a ubytování

Strava je zajištěna formou malého bufetu přímo v klubovně za klubové ceny. V nabídce je čaj, káva, kofola, a další nápoje, párek v rohlíku, klobáska, sušenky apod.).

Ubytování je možné po domluvě v klubovnách Střediska "K.Šimka" s vlastním spacákem a karimatkou. Cena je 50,- Kč za noc na osobu.

Pro zájemce

Pokud se chcete připravit předem a zopakovat si nebo se naučit Dominion, klubovna bude otevřena již od pátku 27.5.2011 od 17:00 hod.

Jestliže si chcete jen tak zahrát a pobavit se, KDH Poutník je tu pro vás otevřen každý čtvrtek od 17 do 20 hod zcela zdarma.

Kontakt

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na pořadatele akce:

Sandy - Radka Zajíčková (mob. 777 811 361)

Indi - Petr Němeček (mob. 776 108 115)

Nezapomeňte si přibalit dobrou náladu !

 

Těší se na vás Klub deskových her Poutník