Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Nové Město nad Metují

Pohodová akcička pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ho umí a chtějí si ho zahrát s fajn lidmi. Rádi Vás uvidíme na novoměstském zámku v našem herním klubu!

  • Kdy: 10. dubna 2011 od 10 do cca 15 hodin
  • Kde: Nové Město nad MetujíMateřské centrum Na zámečku (novoměstský zámek)
  • Startovné: 50 Kč (studenti 40, děti 30)
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 700 Kč

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:30. Platí standardní propozice a pravidla Dominion Tour. Přihlášky zde a nebo na emailu zazo@zazo.cz (Zdeněk Krákora)

Doprava

Mateřské centrum Na zámečku najdete přímo na novomětském zámku, na nádvoří se dáte rovně do prosklených arkád a vpravo je naše MC.

 

Jídlo a ubytování

Předpokládáme 60 min přestávku na oběd, s tím že při registraci bude možné si objednat jídlo v nedaleké restauraci, kam se v přestávce odebereme. Přímo v místě turnaje je bar se základním občerstvením - čaj, káva,  limonády, sušenky.

Čaj a káva bude pro registrované hráče zdarma!

Ubytování nezajišťujeme.

Startovné a ceny

Startovné je 50 Kč, pro studenty a důchodce 40 Kč, pro děti do 15 let 30 Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 700 Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9:30). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás za MC Zdeněk ....