Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Praha IV.

Vítejte ve světě her, kde se může stát cokoliv

Připravili jsme pro vás zajímavou akci, kterou jistě uvítají všechni kdo znají hru Dominion, ale také ti, které tato hra zaujala a rádi by se jí naučili. Na akci jsou zváni všichni pohodoví lidé, kterým můžeme zaručit pěknou zábavu.Tak neseďte doma a přijďte si k nám zahrát zajímavou hru o zajímavou cenu.Těší se na vás náš klub STOH!

  • Kdy: Ve Středu 27. Dubna 2011 od 18:00 do cca 23:00 hodin.
  • Kde: Praha 6, Klub STOH (Vaníčkova 7)
  • Startovné: 10 Kč
  • Ceny: Dárková poukázka na deskovou hru

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 17:30 . Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Klub STOH se nachází na Praze 6 na Strahovských kolejích. Dostanete se k nám buďto autobusy - linky 143, 149, či 217 - stanice Koleje Strahov, linka 173 - stanice Stadion Strahov ( poté pěšky asi 200m ke kolejím), nebo lanovou dráhou - stanice Petřín a pak pěšky asi 200m ke kolejím. Náš klub se nacházi na bloku č. 6. Bočním vchodem, který máme společný s Čajovnou na východní straně bloku, se dostanete až k nám.


Jídlo a ubytování

V našem klubu máme malé občerstvení (tyčinky, brambůrky, tatranky, croasanty 7day´s...), které je možno si zakoupit. V areálu kolejí je také menza a restaurace, kam si můžete před začátkem celé akce zajít a navečeřet se, připadně si zakoupit bagetu, či tousty. Několik baget bude k dispozici i v klubu.

Ubytování je možné na bloku 1, kde je Hostel.

K dispozici je také placené parkoviště.

Startovné a ceny

Startovné je 10Kč.

Cenu věnuje firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Je to poukázka v hodnotě 500Kč, kterou můžete vyměnit za nějakou pěknou hru. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

S sebou nepotřebujete nic zvláštního. Pokud máte talismany pro štětí nebo maskoty, klidně si je přibalte.

Těší se na vás ....

 

logo.png