Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Tábor

Pohodová jednodenní akcička pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ho umí a chtějí si ho zahrát s fajn lidmi. Doprava ze všech směrů je dosažitelná do času prezentace, pokud by někdo i přesto měl potřebu ubytování je nutné toto nahlásit nejpozději do pátku 3.6.2011 na technika@ddmtabor.cz nebo tel. 381202822 vyřizuje Standa KAFKA.

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:30. Platí standardní propozice a pravidla Dominion Tour. Přihlášky zde.

Doprava

Dům dětí a mládeže Tábor je dostupný pěšky jak od vlakového tak autobusového nádraží. Pokud pojedete autem, lze parkovat přímo na Tržním náměstí (10 Kč za 1 hodinu) nebo v parkovacím domě "pod střelnicí" (10,-Kč za 1 hodinu max. 40 kč za den (Loc: 49°24'51.57"N, 14°39'42.229"E).

Jídlo a ubytování

Předpokládáme 60 min přestávku na oběd, s tím že při registraci bude možné si objednat jídlo, které nám o přestávce dovezou. Přímo v místě turnaje bude drobné občerstvení - čaj, minerálky, sušenky, ovoce.

Ubytování je možné spacákovou formou přímo v budově DDM. Zájemci o ubytování, prosíme se o projevení zájmu do 3.6.2011, po tomto datu vám už nemůžeme ubytování garantovat, na technika@ddmtabor.cz nebo tel.č. 381202822 vyřizuje Standa KAFKA.

Starovné a ceny

Starovné je 50Kč, pro studenty a děti 30Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 2000Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne. Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás Standa a Klub deskových her DDM Tábor