Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Třebíč

Pohodová jednodenní akcička pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ho umí a chtějí si ho zahrát s fajn lidmi. Pro přespolní můžeme zajistit ubytování,  na jídlo lze zajít do nedaleké pizzerie nebo doplnit zásoby v blízkém obchodním domě či našem malém bufetu. Rádi Vás v Halahoji uvidíme!

  • Kdy: 11. června 2011 od 9:00 do cca 17 hodin.
  • Kde: Třebíč, SK KG Halahoj (Otmarova 22)
  • Startovné: 30 Kč (členové Halahoje 20 Kč)
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 500 Kč (300 Kč) + nějaké dobroty

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:00  - možnost přespat z pátku na sobotu v naší čajovně. Platí standardní propozice a pravidla Dominion Tour. Přihlášky zde.

Doprava

SK KG Halahoj se nachází v Třebíči v areálu Katolického gymnázia ulice Otmarova 22. Konkrétněji máme hernu v dřevěném Domečku za tělocvičnou (pokud půjdete do areál brankou od Kostela Nejsvětější trojice, pak stačí, když půjdete stále rovně a na konci areálu na něj jistě narazíte).

Pro jistotu se můžete podívat na následující odkaz.

Jídlo a ubytování

Předpokládáme 60 min přestávku na oběd, s tím že nedaleko se nachází pizzerie, kde si lze objednat jídlo. Přímo v místě turnaje je bufet se základním občerstvením - čaj, džusy, čokolády, chipsy...

Ubytování je možné přímo v Domečku Halahoje. Spí se zde na matracích ve vlastním spacáku.

Startovné a ceny

Startovné je 30Kč, pro členy Halahoje 20Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o poukázku na hry v celkové hodnotě 500 Kč (případně 300 Kč podle počtu účastníků), máme připraveny i drobné ceny spíše pro vaše bříška. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě bude lepší, když dorazíte ještě v pátek od 18:00 hodiny nebo v sobotu od 9:00). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás Zdeněk ....