Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Praha

  • Kdy: 17. září 2011 od 10 do cca 17 hodin
  • Kde: Praha 10 - Uhříněves, Přátelství 158/78
  • Startovné: 30 Kč
  • Ceny: poukázka v hodnotě 500 Kč od sponzora Dominion Tour, firmy Albi

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 10:00, začátek turnaje pak cca od 10:30 (no prostě až se všichni zapíšou ;-) ). Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Turnaj se odehraje v prostorách Občanského sdružení Dolly v Praze 10 - Uhříněvsi, ulice Přátelství 158/78. OS Dolly je přímo naproti zastávky autobusu MHD "Uhříněves" ve směru do centra. Při příjezdu busem z centra je třeba vrátit se po silnici kus zpět, případně vystoupit o zastávku dříve (z. Nové Náměstí) a pokračovat ve směru jízdy - oboje vyjde asi tak na stejno. Pokud někdo potřebuje další nápovědu, tak hledejte prodejnu Žabka, která je také přímo naproti.

Jezdí tam autobusy od metra C Háje (267, 381, 382, 383, 387 - cca 13 minut) nebo A Depo Hostivař (266, 364, 366 - cca 18 minut).

Jídlo a ubytování

V průběhu turnaje předpokládáme hodinovou pauzu na oběd v některé z blízkých restaurací (v dosahu 10 - 200 metrů jsou čtyři),  pro menší občerstvení je možno využít zmiňovanou samoobsluhu Žabka, případně některý z orientálních krámků nacházejících se hned vedle.

V prostorách turnaje bude možno objednat si čaj, případně dostat něco sladkého na zub (pokud stihneme něco upéct).

Vzhledem k tomu, že se jedná o denní turnaj, ubytování bohužel nenabízíme.

Startovné a ceny

Startovné je 30Kč na osobu a bude v plné výši převedené na účet občanského sdružení Dolly jako symbolický nájem prostor.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o poukazy na hry v celkové hodnotě 500Kč. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Alespoň základní znalost hry a dobrou náladu.

Těší se na vás Karel, Dan a Pavel