Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Brno II

Již třetí turnaj ze série Dominion Tour v oblíbené brněnské čajovně. Jedna z posledních možností se kvalifikovat na říjnové finále v Praze (či si před ním zatrénovat). Méně zkušení či méně ambiciózní hráči jsou u nás také vřele vítáni. Po turnaji bude následovat volné hraní, k dispozici vám bude více než sto her z čajovnových zásob.

  • Kdy: 8. září 2012 od 10 do cca 16 hodin.
  • Kde: Brno, Čajovna za zrcadlem
  • Startovné: 50 Kč
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 2000 Kč

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:30, přijďte prosím včas. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Čajovna za zrcadlem se nachází v suterénu domu na Jiráskově třídě 55, prakticky ještě na Konečného náměstí. Na stejnojmenné zastávce MHD staví linky 3, 11, 12, 13, 25 a 26. Parkování aut je možné v okolních ulicích, parkování kol a koloběžek v příslušném stojanu či dole v čajovně.

Startovné a ceny

Startovné je 50Kč, v ceně bude základní občerstvení (viz níže).

Ceny věnovala Čajovna za zrcadlem a firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě přes 2000Kč. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Jídlo a ubytování

Rádi bychom hráli bez dlouhé přestávky na oběd. Při registraci si budete moci objednat pizzu či hotová jídla z protější restaurace a po druhém kole turnaje bychom si to snědli. K dispozici bude neomezená zásoba vody a čaje, samozřejmě si budete moci objednat cokoliv ze stálého čajového a jídelního lístku.

Ubytování před i po turnaji je možné po předchozí domluvě přímo v čajovně.

Co s sebou

Padesát korun na startovné a znalost pravidel. Ta nejsou nijak složitá, dají se osvojit během jedné návštěvy čajovny. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu a smysl pro fair play.

Těší se na vás kolektiv Čajovny za zrcadlem.