Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Brno

Knihovna Jiřího Mahena v Brně zve všechny příznivce deskových a všech možných her na turnaj v Dominionu. Dominion neznáte nebo neumíte? Nevadí, naučíme ještě před začátkem. I nováčci pak dokážou vyhrát!

  • Kdy: 5. května 2012 od 9.30 do cca 16 hodin.
  • Kde: Brno, Knihovna Jiřího Mahena (Kobližná 4)
  • Startovné: 30 Kč
  • Ceny: deskové hry a poukázky v hodnotě 2000 Kč

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9.30. Pokud se chcete ještě na poslední chvíli Dominion naučit nebo si jen osvěžit pravidla, doporučujeme přijít opravdu již o půl desáté ráno. Maximální kapacita turnaje je 36 hráčů, a proto nemůžeme zaručit místo pro všechny. Přednost mají přihlášení na těchto stránkách.

Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Knihovna Jiřího Mahena se nachází v centru Brna na Kobližné 4. Z Hlavního nádraží se tam dostanete, když půjdete po Masarykově až na náměstí Svobody, budete se držet po pravé straně a pak odbočíte na ulici Kobližná. Knihovna Jiřího Mahena se nachází přímo na dalším rohu, naproti pobočce Komerční banky. Využijte prosím vchodu přes Informační centrum (bude označen).

Jídlo a ubytování

Po druhém kole plánujeme pauzu na oběd do 12.30, případně do 13.00, podle rychlosti hraní. U vstupu do herní místnosti bude možnost objednat si na tuto přestávku pizzu. Pokud pizza nevyhovuje, bude možné zajít na oběd do restaurace naproti knihovně.

V průběhu turnaje bude k dispozici čaj, káva, voda, kofola a drobné občerstvení jako například oplatky.

Startovné a ceny

Startovné je 30Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 2000Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9.30).

Pokud se chcete přece jen připravit předem, můžete přijít do našeho klubu deskových her ve čtvrtek 12. a 26. dubna od 16.30 do 18.00. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu!

Těší se na vás Hanka, Jarek a Honza (na něj buďte hodní, bude totiž rozhodčí).