Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour - Finále

Lítý boj v přátelském duchu se strhne v prostorách Městské knihovny Praha už za několik málo dní. Souboj o titul Mistra republiky. Obhájí svou pozici Jan Vaněček, loňský vítěz? Nebo pohár získá někdo jiný? Už vás nebudeme dlouho napínat. Můžete se přijít i v tichosti podívat, jak Dominion hrají nejlepší z nejlepších nebo si zahrát do Ludotéky v Tyršově domě na Deskohraní.

  • Kdy: 7. října 2012 od 9:00 do cca 18 hodin
  • Kde: Praha, Ústřední městská knihovna, Mariánské náměstí 1
  • Startovné: 70 Kč (studenti 50 Kč, děti 30 Kč) sleva 20% pokud zaplatíte do 1.10.
  • Rozhodčí: Jan Beran

Propozice a přihlášky

Hraje se podle standardních českých pravidel Dominionu. Kvalifikovaní hráči se musí registrovat nejpozději 2 dny před turnajem prostřednictvím přihláškového formuláře.

Finále - mistrovství ČR se hraje na 7 kol s kartami základního Dominionu, Intrik a Pobřeží. Karty budou určeny rozhodčím na místě.

Doprava

Městská knihovna se nachází na Praze 1, na stanici metra A Staroměstská, tramvají č. 17 a 18 nebo z Tyršova domu 15min. procházkou přes Karlův most

Jídlo

Předpokládáme 60 min přestávku na oběd, s tím že při registraci bude možné si objednat jídlo v nedaleké restauraci, kam se v přestávce odebereme. Nedaleko je obchůdek na základní potraviny.

Ceny

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě xxxKč (částku upřesníme).

Co s sebou

Otevřenou čistou hlavu, pití a chuť zahrát si s ostatními opravdu výbornými hráči Dominionu v Čechách. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu, ta je potřeba pokaždé:).

Těší se na vás Jakub, Zdeňka a Honza.