Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour KDH Kostka Hořovice

Po roce pro Vás opět připravujeme jednodenní akci pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ji umí a chtějí si ji zahrát s fajn lidmi. Účastníci nejsou věkově omezeni.

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků do 10:30. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Kavárna v zámku se nachází přímo v budově zámku v Hořovicích (Vrbnovská ulice). Doprava autobusem, vlakem (v Hořovicích zastavují všechny rychlíky) viz. www.idos.cz či autem (možnost parkování před zámkem). Po vstupu do zámku se dejte do leva po chodbě a po levé ruce najdete vstup do kavárny.

Jídlo a ubytování

Předpokládáme 60 min přestávku na oběd. V blízkosti se nachází pizzerie či přímo na místě možno zakoupit drobné občerstvení a nejrůznější nápoje.

Ubytování neposkytujeme.

Startovné a ceny

Startovné je 50Kč, pro studenty a děti do 15 let 40Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR a shop Hranibezhranic.eu Máme připraveny i cenu pro nejlepšího juniora do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 10:00 hodin. Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás Jan Strohschneider