Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Praha

Tentokráte se můžete sejít a zahrát si tuto pěknou hru v Praze 6 na Strahovském kopci.

Již podruhé si vás stoh dovoluje pozvat na tuhle jednodenní akci, kde si můžete zahrát zajímavou hru Dominion a ještě k tomu výhrát něco pěkného. Není třeba znát pravidla, stačí přijít dřív a my vás rádi hru naučíme.

Těší se na vás váš team Stoh!

  • Kdy: 24. dubna 2012 od 17 do cca 22 hodin.
  • Kde: Praha, Klub stolních her STOH,blok 6 - zadní vchod (Vaníčkova 5, 169 00 Praha 6)
  • Startovné: 10 Kč
  • Ceny: poukázky na deskové hry v různých hodnotách

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 16:30. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Klub STOH se nachází v Praze 6 na Strahově,Vaníčkova 5.Jede k nám několik autobusů a lanovka. Nejblíže k nám se dostanete autobusem č. 143,217,149 - zastávka Koleje strahov, potom pěšky kolem hřišť,podél bloku 5 až k bloku 6. Vchod máme ze strany bloku 7 společný s čajovnou. Dostanete s k nám také autobusem č. 176 - zastávka Stadion strahov, kde musíte pěšky dojít ke kolejím (cca 2min chůze). Další možnost je přijet lanovkou, projít parkem a dojít ke kolejím z druhé strany.


Jídlo a ubytování

Protože turnaj začíná kvuli pracujícím lidem trochu později doporučujeme se navečeřet před turnajem. V areálu kolejí je menza s restaurací, kde se můžete navečeřet. Pokud máte rádi asijskou kuchyni je tu čínská restaurace přímo u zastávky Koleje strahov (vchod jako do bazénu). Samozřejmě v klubovně budeme mít různé pochutiny jako brambůrky, tyčinky, tatranky a samozřejmě kávu či čaj...Taky bude k dispozici několik baget a toustů, ale máme malou ledničku a tudíž omezenou kapacitu tohoto občerstvení.

Ubytování je možné zajistit na koleji za cca 150kč/noc. Pokud se budete chtít ubytovat rezervujte se telefonicky nebo emailem na jejich stránkách, nebo napište mě(m.kratinohova@seznam.cz) a já to zařídím. Pokud budete chtít ubytování rezervovat přeze mne, prosím napište alespoň týden dopředu.

Startovné a ceny

Starovné je 10Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 2000Kč. Z turnaje lze postoupit do finálového turnae na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 16:30). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těšíme se na vaši účast :)