Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Praha

Nenechte si ujít celodenní soutěžní herní maratón v deskové hře Dominion. Klání je určeno pro zanícené hráče, ale i začátečníky, kteří se teprve s hrou seznamují… Hrajeme ve dvou věkových kategoriích 14 let a starší + 13 let a mladší. Těšíme se na vás v otevřeném klubu Na Desce - v Domě dětí a mládeže Praha 8 - Spirála.

  • Kdy: 16.6. 2012 - od 10 do 18 hodin
  • Kde: DDM Praha 8 - Spirála, Přemyšlenská 1102, Praha 8
  • Startovné: 50 Kč (studenti 40, děti 30)
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 2000 Kč

Propozice a přihlášky

Prezence účastníků od 9:30  - pro včas příchozí čaj a koláč zdarma. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

 

Doprava

a) pěšky ze stanice metra C — Kobylisy

Výstup "Kobyliské náměstí" (směr: ulice Čimická, Horňátecká). Vydejte se stále rovně Čimickou ulicí a po cca 100 metrech odbočte doprava (Služská ul.). Na konci (u prodejny Albert) se dejte doleva a po cca 50 metrech uvidíte vpravo vchod do bývalé mateřské školy — našeho DDM.

b) autobusem z Proseka, Vysočan, Letňan...

Autobusem číslo 177, 186 přijedete do zastávky "Služská". Touto ulicí pokračujte na konec, kde se u prodejny Albert dejte doleva a po cca 50 metrech uvidíte vpravo vchod do bývalé mateřské školy — našeho DDM.

Jídlo a ubytování

Předpokládáme 60 min přestávku na oběd, s tím že při registraci bude možné si objednat dovoz pizzy nebo pak zajít na oběd do nedaleké restaurace, a to již po vlastní ose. Přímo v místě turnaje je pouze nápojový automat.

Ubytování bohužel nezajišťujeme...

Startovné a ceny

Startovné je 50Kč, pro studenty a důchodce 40Kč, pro děti do 15 let 30Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 2000Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne . Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás Martina a spol.