Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour České Budějovice

Letos opět pořádáme hlavní turnaj v rámci Dominion Tour, tentokráte nově v prostorách gymnázia Jírovcova. Přijdťe zabojovat o postupové body do pražského finále, nebo si jen přátelsky zahrát partičku Dominionu. Pokud jste Dominion nikdy předtím nehráli nebojte, pravidla jsou na 10 minut a šanci na dobré umístění má každý!

  • Kdy: sobota 14. června 2014 od 8:30 do cca 15:00
  • Kde: České Budějovice, Gymnázium Jírovcova 8 (http://www.gymji.cz/)
  • Startovné: 50 Kč (děti do 13 let 20 Kč)
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 2000 Kč

Propozice a přihlášky

Prezence účastníků od 8:30. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Gymnázium se nachází nedaleko centra, kousek od autobusové zastávky. Auta je možno parkovat před školou, nebo v okolních ulicích.

Jídlo a ubytování

K dispozici bude základní občerstvení čaj, kafe, minerálka a něco malého k zakousnutí. Oběd si nejlépe vezměte s sebou, bude na něj pauza, ale nechceme zbytečně protahovat konec dlouhým obědem. V okolí je možné sehnat pizzu, burger či jiné rychlé jídlo.

Ubytování je k dispozici po předchozí domluvě.

Starovné a ceny

Starovné je 50 Kč, pro děti do 13 let 20 Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 2000 Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion. Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla.

Na Vaši hojnou účast se těší oraganizátoři turnaje