Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Pardubice I.

Pohodová jednodenní akcička pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ho umí a chtějí si ho zahrát s fajn lidmi.

  • Kdy: 31. května  2014 od 10 do cca 18 hodin.
  • Kde: Pardubice, Balóón Café
  • Startovné: 50 Kč (studenti 40, děti 30)
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 500 - 700 Kč
  • Kontakt: 469 313 362

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:30  - pokud se chcete naučit hru, potřebujete si osvěžit pravidla či prohlédnout karty předem. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Pardubice jsou pěkný železniční uzel, takže vlaky budou jezdit vcelku plynule. Vaším autem se taktéž dostanete na místo. 

Jídlo a ubytování

Po dohodě s hráči počítáme s přestávkou na oběd. Jídlo si zajišťuje každý sám, v Balóón Café je bohatá nabídka občerstvení i nápojů, domácích limonád atd.

Ubytování nezajišťujeme.

Startovné a ceny

Startovné je 50Kč, pro studenty a důchodce 40Kč, pro děti do 15 let 30Kč. V případě, že budete s sebou mít nehrající doprovod, který touží po zábavě v dětském koutku, respektujte prosím pokyny obsluhy ohledně vstupného a pravidel provozu dětské části Balóón Café.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 500 - 700 Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9:30). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás tým z Balóón Café