Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Teplice

Poprvé v Teplicích! :)

Pohodová jednodenní akcička pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ho umí a chtějí si ho zahrát s fajn lidmi.

  • Kdy: 27. dubna 2014 od 10 do cca 18 hodin.
  • Kde:Teplice, Fotosmile učebna
    Buzulucká 426, 41503 Teplice-Sanov, Ústecký Kraj, Czech Republic
  • Startovné: 40 Kč
  • Ceny: deskové hry

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 10:00. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Herna se nachází ve čtvrti Řetenice, naproti budově základní školy Buzulucká. Nejčastější možné cesty jsou popsány níže, v případě zájmu je možné odněkud poskytnout doprovod.

Autem ze směru Ústí nad Labem (dálnice) a Most/Bílina: Po vjezdu do Teplic sjeďte prvním možným sjezdem směrem na Teplice Centrum. Na křižovatce doprava, a poté rovně až kam to půjde (minete na levé straně nové obchodní centrum Galerie). Na poslední možné křižovatce se dáte doprava (po pravidi Billa) a poté stále rovně. Projedete pod mostem, dále po levé straně minete nemocnici a projede přes kruhový objezd, na které se dáte rovně. Po kruhovém objezdu po pravici minete dvě autobusové zastávky. Za tou druhou se hned dáte doleva a najdete místo na zaparkování. Po pravé straně byste měli mít školu Buzulucká a po levé bílý dům (ve kterém se nachází herna "Fotosmile Teplice". Vlakem na nádraží: Před nádražím je autobusová zastávka, vy přejdete na druhou stranu silnice a počkáte na autobus 124, který vás odveze na zastávku "Sídliště Řetenice" (autobus nehlásí zastávky, takže si přečtěte cestu autem a hlídejte si po kruhovém objezdu za nemocnicí druhou zastávku). Druhou možností je vydat se z nádraží dlouhou šikmou ulicí, která se nachází po vaší pravé straně po výstupu z nádraží (není to kolmá silnice vpravo, ale za zastávkou autobusu směr severovýchod (kdy sever je před vaším nosem ). Takto dojdete na Benešovo Náměstí (zhruba v polovině ulice je malé tržiště s parkovištěm -- to NENÍ náměstí (zase tak malé město nejsme ). Na Benešovo Náměstí nepřecházejte ulici, ale dojděte k zastávce po vaší levé ruce. Odtud vám jede 2, 5 (některé spoje), 7, 124,... (stačí si přečíst naše nepřehledné jízdní řády na zastávce a pochopíte to). Zastávku si hlídejte viz. cesta autem (druhá po kruhovém objezdu za nemocnicí). Po výstupu na správné zastávce přejděte silnici a jděte tak, jak by jelo auto směrem vlevo. Když dojdete ke škole (na silnici je příčný práh), po levé straně máte bílý dům (záměrně bez velkého písmene ). Je tam branka a uvnitř jejího areálu je velká cedule Fotosmile Teplice, což je cílová stanice.

Pozor, majitel občas zamyká, takže klidně zvoňte.

Jídlo a ubytování

Předpokládáme delší přestávku na oběd,na kterém se domluvíme na místě. Přímo v místě turnaje je možnost se občerstvenit - teplé nápoje a šťáva.

Ubytování nezajišťujeme.

Starovné a ceny

Starovné je 40,-

Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 10:00). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Eliz a hlavní organizátor Lukáš Perlík ;)