Dominion Tour

logo Hra roku

Kvalifikační turnaj

Poslední možnost kvalifikovat se do finále Dominion Tour 2015 máte právě nyní. Hráči s jedním postupovým bodem, ale i úplní nováčci vyzkouší své schopnosti a případně změřit síly s ostatními soupeři!

  • Kdy: 18. října 2015 od 9 hodin
  • Kde: Praha, Mezinárodní festival deskových her Deskohraní, Tyršův dům, Újezd - Praha 1
  • Startovné: 100 Kč (studenti 70, děti 40) v ceně vstupné na festival
  • Ceny: deskové hry od firmy Albi

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:00. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Příhlásit do turnaje se můžete pouze na webu Deskohraní.

Doprava

Tramvaj od metra A Malostranská nebo od metra B Anděl. Tyršův dům se nachází přímo uprostřed zastávek Hellichova a Újezd. Od zastávek tramvaje bude Deskohraní čitelně označeno. 

Jídlo

Přímo v místě turnaje je bar se základním občerstvením - čaj, limonády, sušenky a i výborné toasty, polévky a další lahůdky z denní nabídky.

Startovné a ceny

Startovné je 100Kč, pro studenty a důchodce 70Kč, pro děti do 15 let 40Kč v rámci vstupu na festival Deskohraní.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Odpoledne se bude hrát finálový turnaj Dominion Tour 2015 na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9:00 na vysvětlení pravidel a úvod do Dominionu). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás tým Dominion Tour: Jakub, Petr, Pavel, Zdeňka, Honza P. a Honza B.