Dominion Tour

logo Hra roku

V Ústí n.O. - turnaj pro všechny !

Najdete nás v nejstarším domě v Ústí nad Orlicí, v Jednotě bratrské - hned u autobusového nádraží v centru města (naproti hospodě Konibar, pod hasičskou zbrojnicí). Do GPS nastavte M.J.Kociana 53. Nebo souřadnice slavné keše THE BIG BOY, pokud hrajete geocaching.  Parkovat můžete zadarma u Alberta. Z železničního nádraží je to 20 minut pěšky, počítejte s tím, protože až začneme tak už nemůžeme přibírat další hráče !

Startovné je 30 Kč pro děti, 40 Kč pro dospělé. Junioři a dospělí hrajou společně, ale ceny a postupové body se při vyhlášení výsledků rozdělují odděleně. Chceme dostat tuhle hru do celých rodin, není jen pro nadupané vysokoškoské studenty, kteří mají spočítáno, kolik kterých karet je v balíčku ! Na Dominion tour můžou přijít úplní nováčci a hru se naučit během turnaje (možná ho nevyhrajou, ale užijou si to !) Kdo si chce Dominion vyzkoušet a naučit se ho, může přijet už v pátek večer na náš klub deskových her od 18ti hod. do 24 hod. (přespání se dá zajistit) - máme základní hru i všechna rozšíření.

TAKŽE PIŠTE SI: SOBOTA 28. března od 9:30 (to se zapíšete a dozvte se pravidla, hrát budeme od 10:00 - ale běda vám pokud dorzaíte až v 10:00)

Počítáme že skončíme do 15 hodin, nejpozději do 15:30. Od 16ti hodin u nás začíná Dětská diskotéka s pohádkou o Červené karkulce, takže pokud máte předškoláčky a děti mladšího školního věku, můžete se s námi pobavit :-)

Budeme v Rodinném centru Srdíčko v přízemí, kde se budeme přezouvat, nebo naboso, to je na vás. Nabízíme tousty k obědu v ceně 17 Kč / za dvojtoust, Můžete si u nás dát i pití, k dispozici je i kuchyňka s mikrovlnkou pro ohřátí vašeho obědu od maminky :-)

Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde. Pokud bude moc přítomných a nevejdeme se, přednost mají ti, kdo se přihlásí přes elektronický systém !

Těšte se na ceny, fajn lidi, možnost prozkoumat naši půdu plnou her, ochutnat naše toustíky...

A postupové bodíky na Deskohraní !

Rozhodčí Honza Prochy, gamemaster Dan a další z Klubu EXIT