Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Brno

Zdravím všechny zájemce o brněnský kvalifikační turnaj ve hře Dominion. Vše proběhně v té nejlepší náladě v brněnské kavárně Anděl kousek od Obilného trhu.   
 

  • Kdy: 2. dubna 2016
  • Začátek: 10:30h - cca 18:00h
  • Zápisné: od 10:00
  • Kde:   Kavárna Anděl (Gorkého 34, 60200, Brno)
  • Pořádá: Brněnský deskovkový klub Baliend
  • Startovné: 50 Kč (junioři do 13let - 40 kč)
  • Ceny: Deskové hry v hodnotě 500 Kč a další
     

Začneme kolem pozdějšího rána a skončíme asi až k večeru. Rozhodně pokud hru neznáte a chcete ji poznat a naučit se jí, tak se za námi stavte už v 10h kdy proběhne zápisné a bude i chvilka si hru vyzkoušet. Nejen však až tento den, ale během příprav na brněnský turnaj proběhnou i před tím nějaká tréninková klání, ty hledejte v kalendáří brněnských herních akcí zde nebo na stránkách našeho klubu.

 

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 10:00. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Pro účast na turnaji se nezapomeňte přihlásit zde.

Doprava

Tramvají č.4 z hlavního nádraží, směr Náměstí míru, zastávka Obilní trh. Tramvají 12 a 3 zastávka Grohova a trolejbusem 25 a 26 zastávka Úvoz.

Jídlo a pití

Určitě si nemusíte brát nic na jídlo ani pití, jelikož kvalifikační turnaj se odehraje v naši oblíbené Kavárně Anděl. Určitě se najde i nějaká malá přestávka a možnost ochutnat místní kavárenské pochutiny a další dobroty. K pití nějaké to malé pivečko a určitě nespočet nealko nápojů včetně těch teplých.

Startovné a ceny

Startovné je 50Kč,  pro děti do 13 let 40Kč.

Ceny poskytuje sponzor Dominion Tour, firma Albi, a budou to deskové hry v hodnotě 500 Kč. 
Z našeho místního turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu deskových her Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou...

Nepotřebujete skoro nic, dokonce ani umět Dominion. (Jestli však hru neumíte, v tom případě přijeďte už v 10:00ha pravidla Vám rádi vysvětlíme). Ti zkušenější si mohou zahrát na rozehřátí nějakou partii.
Hlavně nezapomeňte s sebou přinést dobrou náladu.

Těší se na vás Brněnský deskovkový klub Baliend