Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Kladno

Pohodová jednodenní akcička pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ho umí a chtějí si ho zahrát s fajn lidmi. Středisko volného času Labyrint a jeho dobrovolníci už na vás čekají!

  • Kdy: 27. února 2016 od 9 do cca 15hodin
  • Kde: Kladno,POZOR! Změna místa, akce se koná ve Středisku volného času Labyrint,Arbesova 1187 Honza Beran tel.725 076 702
  • Startovné: 30 Kč
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 500 Kč

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 8:30  - zejména pokud se chcete s Dominionem seznámit. Platí standardní propozice a pravidla Dominion Tour. Přihlášky zde.

Doprava

Středisko volného času Labyrint se nachází v ulici Arbesova asi 500 m od autobusového nádraží kolem divadla.

Jídlo

Předpokládáme přestávku na oběd, s tím že bude možné si objednat jídlo v nedaleké pizzerii. Poblíž jsou také obchody a nákupní centrum Oáza. Na místě bude možné uvařit čaj.

Startovné a ceny

Startovné je 30 Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 500Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnae na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 8:30 na čaj a croisanty). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás dobrovolníci z Labyrintu a Honza Beran