Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Brno

Deskoherní Čajovna za zrcadlem se přestěhovala do nových prostor, ve kterých pohostí již tradiční turnaj v oblíbené hře vhodný jak pro nováčky, tak pro aspiranty na účast na podzimním mistrovství republiky!

  • Kdy: neděle, 26. února 2017 od 10 do cca 17 hodin
  • Kde: Brno, Čajovna za zrcadlem (Jaselská 16)
  • Startovné: 50 Kč, v ceně je základní občerstvení
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 2500 Kč

Propozice a přihlášky

Prezence účastníků od 9:30, přijdťe prosím včas, ať můžeme hned po desáté zasednout ke stolům. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour, . Přihlášky zde.

Doprava

Parkovat se dá zadarmo přímo na Jaselské či okolních ulicích, o víkendu to nebývá problém. Nicméně stejně doporučujeme MHD, nejbližší zastávky jsou Komenského náměstí (linky 4, 38, 39), Grohova (3, 12) nebo dopravní uzel Česká.


Jídlo

Klasickou přestávku na oběd neplánujeme, čajový personál bude připraven plnit vaše přání průběžně. V nabídce budou mj. tousty, kuskus, omelety, klobásky, domácí moučníky či hrnec polévky!

Startovné a ceny

Startovné je 50Kč. Ceny v hodnotě přes 2500 Kč věnovala firma Albi a Čajovna za zrcadlem. Pokud přijde vícero juniorů do 13 let včetně, budou vyhodnoceni a oceněni zvlášť. Z turnaje lze postoupit do celorepublikového finále na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, stačí znalost pravidel Dominionu (která nejsou příliš složitá). Pokud se chcete připravit předem, stavte se v průběhu února v čajovně na pár her. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás Čajovna za zrcadlem