Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour GameCon Pardubice

GameCon je největší festival nepočítačových her, jehož 23. ročník se koná v Pardubicích. V rámci festivalu GameCon bude uspořádán místní turnaj ve hře Dominion. Turnaj je určen pro všechny zájemce, ať už jsi nováček nebo máš nahráno více turnajů. Přihlašování na turnaj probíhá prostřednictvím stránek festivalu GameCon. Zároveň zde naleznete veškeré informace - jak se k nám dostanete, možnost ubytování a stravování. Rádi Vás na GameConu uvidíme! 

  • Kdy: sobota 22. červenec 2017 od 19 do 23 hodin.
  • Kde: Pardubice, Kulturní dům Dukla, Gorkého 2573 gamecon.cz 
  • Startovné: 72 Kč (studenti 54 Kč)
  • Ceny: deskové hry 

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 18:30 na Infopultu. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

  • GameCon probíhá v Pardubicích, v areálu Domova mládeže a v Kulturním domě Dukla. Adresa je Gorkého 2573, Pardubice.

  • vlakového nádraží se na místo dostanete autobusem č. 6 (zastávka Jilemnického, jízdenka za 15 Kč) či pěšky podle této mapy. Při přepravě autem je k dispozici malé parkovistě a okolní ulice. Při parkování buďte prosím ohleduplní vůči místním obyvatelům.

  • Po příjezdu se ze všeho nejdříve zaregistrujte na Infopultu (nezapomeňte příp. studentský průkaz).

 

O GameConu

GameCon jsou čtyři dny plné zábavy a napětí nad hrami všeho druhu. Určitě to budou jedny z nejlepších dní letošního léta. Neváhejte tedy a přijeďte, každá chvilka bude nabitá strhujícím programem.

GameCon se koná 21.-23.7. 2017 v Pardubicích a najdete zde nepřeberné množství her. Budete si moci zahrát deskové hry, ve kterých budeme pořádat turnaje a možná vyhrajete i některou z věcných cen. Dále jsou zde vyprávěcí hry neboli RPG, larpy, přednášky, Mistrovství v Dračím doupěti a spousta lidí naladěných stejně jako vy.
Přijeďte a užívejte si. Těšíme se na vás a to jak v Pardubicích, tak i na našem webu, kde se můžete zaregistrovat a nalézt další informace.


Těší se na Vás organizátoři GameConu