Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Kopřivnice

  • Kdy: 20. května 2017 od 9.30
  • Kde: Kopřivnice, Dům dětí a mládeže Kpt. Jaroše 1077
  • Startovné: 50 Kč (děti do 15 let 30 Kč)
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 500 Kč
  • Kontakt: pashm@ktknet.cz       732162654

Propozice

Prezentace účastníků od 9:00  -  Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. 

Doprava

v blízkosti DDM je místní vlakové nádraží i zastávka autobusu s názvem vlakové nádraží. V případě příjezdu autem doporučuji zaparkovat na parkovišti před Albertem nebo v Dukelské ulici.

Jídlo a ubytování

Předpokládáme, že turnaj odehrajeme bez přestávky. Po ukončení turnaje (předpokládáme mezi 12.30-13.00) uděláme hodinovou pauzu na oběd a následně bude pokračovat turnaj v 7 divech. V blízkosti je Vietnamská restaurace, kebab i Albert. Možno si nechat dovést pizzu.

Ubytování je možné v DDM, ale je nutno se předem nahlásit a vzít si sebou spacák s karimatkou.

Startovné a ceny

Startovné je 50Kč, pro osoby mladší 15-ti let 30 Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 500Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Volné hraní a přátelák v 7 divech

V pátek před turnajem od 17.00 do noci se v DDM uskuteční volné hraní, vstup volný, k dispozici bude velké množství deskových her. V případě potřeby zájemcům vysvětlíme pravidla Dominionu nebo jakékoliv jiné hře.  

Po skončení turnaje v Dominionu v sobotu plánujeme přátelský turnaj v 7 divech světa a po něm v případě zájmu ještě uděláme znovu volné hraní.

Co s sebou

Přezutí, v případě mokrého počasí bude povinné. Karimatku se spacákem, budete-li chtít přespat. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

 

Těší se na vás Pavel, Jana, Silva