Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Počátky


Pohodová jednodenní akcička pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ho umí a chtějí si ho zahrát s fajn lidmi. Pro přespolní máme ubytování,  na jídlo máme vymyšlenu nedalekou hospůdku. Rádi Vás na Palubě uvidíme!

  • Kdy: 9. září 2017 od 10:00 do cca 18:00
  • Kde: Počátky, Klub deskových her Počátky (Palackého náměstí 8)
  • Startovné: 30 Kč (děti zdarma)
  • Ceny: hodnotné deskové hry
  • kontakt: +420727976721, kdhpocatky@gmail.com

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:30. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Klub deskových her Počátky se nachází v srdci městečka Počátky (okr. Pelhřimov) v budově multifunkčního centra na Palackého náměstí čp 8. Auto je možné zaparkovat přímo na náměstí, popřípadě v okolních ulicích. Klub se nachází v prvním patře budovy po průchodu dřevěnými vraty do průjezdu budovy.

Jídlo a ubytování

Předpokládáme 60 min přestávku na oběd. Najíme se v blízké restauraci s pizzerií. Přímo v místě turnaje je kuchyňka s mikrovlnou troubou a rychlovarnou konvicí pro běžné občerstvení.

Ubytování je možné v místní sokolovně

Startovné a ceny

Startovné je 30Kč, děti do 15 let zdarma

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Máme připraveny i další ceny v podobě deskových her. Z turnaje lze postoupit do finálového turnae na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9:30). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás celé osazenstvo Klubu deskových her Počátky :)