Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour - Praha STOH

Večerní posezní pro všechny krále a královny, hrabata i hraběnky, vévody a vévodkyně, rytíře i rytířky.... Zkrátka pro všechny kdo znají a rádi hrají Dominion.

Pokud patříte mezi tuto smetánku, tak tady máte odpověd na některé vaše otázky:


Kdy, kde a za kolik?

Klání se uskuteční 3. května 2017 od 7 do cca 24 hodin v Praze v areálu  Kolejí Strahov na Bloku 6 a do měšce si s sebou připravte  30 Kč (členové klubu STOH 10Kč).

 

Kde a jak se přihlásíme?

Přihlášky na tunaj najdete jako obvykle zde - Přihlášky zde.

 

Jak se k vám dostaneme?

Klub STOH najdete v areálu Strahovských kolejí na Petříně. Dostanete se k nám autobusy 143, 149 ze stanice Dejvická (metro A), či autobusem 176 ze stanice Karlovo náměstí (metro B) či autobusem 191 z Andělu (metro B). Přímo v areálu nás najdete v bloku 6 (číslice jsou na panelácích úmístěny opravdu viditelně). POZOR! Vchod je z druhé strany bloku mezi keři - nad dveřmi je nápis klubu STOH a čajovny.


Neumřeme hlady?

Najíst se na Strahově není problém. Můžete využít náš klubový bufet pro drobné mlsaní, sousedící čajovnu a objednat si přímo do klubovny rozličné pitivo a pro velké hladovce je nedaleko samoobsluha i bezpočet strahovských hospod a restaurací.

 

Co z toho budeme mít?

Pro nejmazanější šlechtice jsou připraveny ceny v podobě deskových her až v hodnotě 500Kč, které věnovali Albi a samozřejmě postup do finálového turnaje Dominion tour a i další místa nezůstanou zkrátka a odnesou si hezké drobnosti v podobě např.: mikiny ČVUT, atd...

 

Máme mít ještě něco s sebou?

 Krom pár drobných na startovné a případné občerstvení, nezapomeňte přibalit i dobrou náladu a můžete vyrazit!

 

Těší se na vás Martin ....