Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Ústí nad Orlicí

První výkop sezóny, kde se seznámíte se sadami a nasbíráte první body.

(prý nepřijede celá parta z Týniště, takže to bude trochu jiné než v minulých ročnících)

Ať už Dominion znáte, nebo se chcete seznámit, jsme tu pro vás. A také naše italská káva segafredo a naše slavné tousty. A pro zpestření spousta her, které vám rádi doporučíme.

  • Kdy: 18. února 2017 od 9.30 do cca 15 hodin.
  • Kde: Ústí nad Orlicí, v budově Jednoty bratrské (M.J.Kociana 53,postě střed města, u autobusového nádraží, naproti hospodě Konibar). Parkovat se dá naproti poště
  • Startovné: 40 Kč (studenti 30, děti 20)
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 2000 Kč - a to zvlášť pro dospělé a zvlášť pro juniory (do 13ti let)

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:00  - pro včas příchozí čaj zdarma. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Vlakem, busem, autem. Z Brna k nám jezdí ráno Regiojet, doporučujeme.

Pokud byste nás nemohli najít, zavolejte 603913885 (Dan) nebo 601592935 (Prochy).

Jídlo a ubytování

Po dvu kolech uděláme pauzu na jídlo. Přímo v místě turnaje je Mléčný bar se základním občerstvením - čaj, kafe, toasty a atd.

Ubytování pro ty z vás, kdo přijedou už v pátek,  je možné spacákovou v našem mateřském centru, zájemci o ubytování, prosíme se o projevení zájmualespoň den předem, at zatopíme

Páteční nažhavení

Samozřejmě si můžete vyzkušet všechny rozšíření Dominionu co zatím vyšly v našem klubu deskových her, každý pátek od 18ti do 24hodin, a zejména v pátek 17.2. před turnajem.

Startovné a ceny

Startovné je 40Kč, pro studenty a důchodce 30Kč, pro děti do 15 let 20Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 2000Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnae na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9:00 na čaj na zahřátí). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás Honza Procházka, rozhodčí a Dan Dostrašil, místní farář....