Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Olomouc II.

Pohodová jednodenní akcička pro všechny kdo se rádi naučí novou hru Dominion, nebo pro ty kdo ho umí a chtějí si ho zahrát s fajn lidmi.

  • Kdy: 15. září 2012, prezence a vysvětlování pravidel od 9:00h
  • Kde: Olomouc, Dům dětí a mládeže Olomouc (tř. 17. listopadu 47)
  • Startovné: 40 Kč (členové Herního klubu DDM Olomouc 20 Kč)
  • Ceny: poukázky a deskové hry

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků a výuka hry od 9:00, zahájení turnaje v 10:00. Platí standardní propozice a pravidla Dominion Tour. Přihlášky zde.

Doprava

Přijedete-li vlakem, pak si můžete ve vstupní hale pořídit základní jízdenku na MHD (z automatu na mince nebo v přímo v pokladně DPMO) a sednout na tramvaj č. 2, 4 nebo 6, která vás doveze na druhou zastávku s názvem Žižkovo náměstí. Přejdete přes tramvajové koleje na ulici tř. 17. listopadu 47, projdete kolem budovy Pedagogické fakulty UP, kolem budovy Střední průmyslové školy strojnické a v zahradě už uvidíte DDM Olomouc. Pěšky je to od nádraží cca 10 minut chůze přímo do centra přes dva mosty, na první semaforové křižovatce doleva a ještě cca 200 metrů.

Startovné a ceny

Startovné je 40 Kč, pro členy Herního klubu DDM Olomouc 20Kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR. Připravená je i cena losovaná mezi všechny příchozí. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9:00). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás Semiš