Dominion Tour

logo Hra roku

Dominion Tour Brno 

Brněnský deskovkový klub Baliend zve všechny nadšence, příznivce i závisláky na hlavní turnaj v Dominionu, který se uskuteční 22.4.2017 v Čajovně za zrcadlem. Celým turnajem Vás provede tým Dominion Tour, obsluha čajovny a náš klub :-)

  • Kdy: 22.dubna 2017, od 10h, proběhne malé zahájení turnaje.
  • Kde: Brno, Čajovna za zrcadlem, (Jaselská 16)
  • Startovné: 50 Kč, členové klubu 40 kč (Junioři do 13let - 30kč)
  • Ceny: deskové a karetní hry

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:45h. Novinky a průběžné info na Facebooku. Platí standardní propozice a pravidla Dominion tour. Přihlášky zde.

Doprava

Parkovat se dá zadarmo přímo na Jaselské či okolních ulicích, o víkendu to nebývá problém. Nicméně stejně doporučujeme MHD, nejbližší zastávky jsou Komenského náměstí (linky 4, 38, 39), Grohova (3, 12) nebo dopravní uzel Česká.

Jídlo a občerstvení

O jídlo a občerstvení se postará obsluha Čajovny za zrcadlem, jejich nabídku můžete shlédnout zde.

Startovné a ceny

Jak už bylo zmíněné, startovné je 50Kč, pro členy klubu 40kč a junioři do 13let za 30kč.

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Dominionu do ČR a také náš klub ještě věnuje další. A jako vždy si první tři vítězové odnesou své ceny domů. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Dominion ne (v tom případě přijeďte už v 9:45h na čajíček nebo něco na posilnění). Pokud se chcete přece jen připravit předem, můžete se za námi stavit na nějaké pravidelní hraní (všechny herní události zde) nebo do Kavárny Anděl, kde občas hráváme taky :-)

Těší se na vás a vaši účast, Brněnský deskovkový klub Baliend